2011.04.19 Duna tv Közbeszéd Kövér László:

2006-os eseményekről, és a rendőrségről beszélt. Ami számomra a lényeg volt

 

„...milyen politikai felelősség mellett léptek fel az egyébként az alapvető jogaikkal élő magyar állampolgárokkal szemben...”

 

Ergo tehát, ha most össze tudna valaki trombitálni néhány tíz esetleg száz ezer embert, akkor ugye azokkal szemben nem vetné be a rendőrséget a FIDESZ. Mert ugye azok is alapjogaikat gyakorolják, amikor majd „vesszen Orbán”, „Orbán takarodj”. Meg hát ugye a lámpa vasat fogják emlegetni. Még egy kis FIDESZ székház gyújtogatás is beleférne vajon. Szerintem simán hiszen Lacika megmondta alapjogok.

 

Sajnos viszont nincsenek tévképzeteim ez is csak egy a FIDESZ fajta kettős kommunikáció. Mivel azt már tudjuk, hogy:

 

  • hazudnak úgy mint a Gyurcsány

  • konvergálnak úgy mint a Gyurcsány

  • látszat kormányoznak úgy mint a Gyurcsány

  • növelik az államadósságot még nem annyira mint a Gyurcsány (de ezen gőzerővel dolgoznak, szárnyra kapott hírek 1 milliárd eurós kötvénykibocsátás),

Hát akkor nem brutalizálódnának úgy mint a Gyurcsány. Ugye ugye. A narancsszínű új kis nemzeti MSZP sem jobb mint, az elődje. Egy dolog hajtja őket a hatalom, és a pénz. Egy Istenük van ezeknek is a hatalom és a vele járó pénz, csak ezt még álszent módon is tálalják.

A bejegyzés trackback címe:

https://ius-murmurandi.blog.hu/api/trackback/id/tr12878519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása