Nikosi 2011.04.18. 18:50

Az arcoskodás joga!

 

Az arcoskodás joga!

 

A FIDESZ láthatóan eldöntötte az országban végre meg kell történnie valaminek. El kell érni, hogy forradalommal távolítsa el a nép a régmúlt itt ragadt csökevényeit. Minden egyes pökhendi mindenkit hülyének tituláló megnyilatkozásuk. Minden mellveregetés, hogy én vagyok a jani közelebb viszi az országot egy olyan fordulóponthoz, ahol már nem lesz elég a TEK. Az út amit be fog futni a jelenlegi kormányunk egyenesen a szemétdombra vezet. Ezzel az arroganciával, a mindenkivel való harccal, a folyamatos konfrontálódással, a fülke forradalmi 2/3 hangoztatásával. A nyílt kettős kommunikációval. Nem fog előre jutni. Ahelyett, hogy arra használná a hatalmát, hogy békét hozzon az országba. Megteremtse végre azt az egységet ami nélkül nem lesz kilábalás. Elpocsékolja a lehetőségét. Árkokat ás és barikádokat épít, de végül néhány 10 ezer szimpatizánssal körülvéve csak Ő marad a barikád felőlük levő oldalán.

 

Nem hiszem, hogy az MSZP fogja megbuktatni a FIDESZ-t, nem. Az ország állampolgárai fogják, azok akiket folyamatosan gyengeelméjűnek néz. Akiket csak rabszolgának üres szavazó gépnek tekint. Nem a legnagyobb, pontosítok egykor legnagyobb ellenlábasa az MSZP sem jobb nála. De az MSZP csak elkezdte a víz forralását, de a fiúk végül majd a forrás pont felé hevítik. Nincs alternatíva még, de ha így folytatják nem is kell majd még az sem.

 

Úgy viselkednek mint a részeg kocsmában, akinek az ötödik feles után a fejébe szált a pálinka. Mint aki erősebbnek hiszi magát mindennél és mindenkinél. Mindenkibe beleköt a kormányunk és rángatja az oroszlán bajszát. Tudhatná, hogy az hogy létrehoz egy alkotmány nevű baromságot semmit nem jelent. Egy népszavazással mindet el lehet törölni. A törvények is addig érnek valamit amíg van aki betartja és betartatja azt.

 

Mi lesz akkor ha a választók, a Magyarország állampolgárai testületileg szarnak rá, hogy kik ők, hogy 2/3 van. Mi lesz ha nem lesz más az emberek és a kormány között csak pár száz kommandós. Vajon lesz akkor egy tökös legény aki kiadja a tűzparancsot, mint 1956-ban. Mi lesz akkor ha egyszer kimondják az emberek, hogy itt a vége. Akkor majd felelhetnek minden elődük helyet. Viszik majd a balhét Fecó helyet, Megyó helyett, Gyuszi helyett is. Akkor nem fog érdekelni senki az elmúlt 8 év, sem az ígéretek amikkel tele a padlás.

 

Egy lehetősége van a FIDESZ-nek visszább vesz az arroganciából, partnerként és nem hülye debil rabszolgaként tekint az ország állampolgáraira, és természetesen sikeres gazdaság politikát fog folytatni. Akkor talán nem fog oda vezetni a helyzet ahova ma tart.

 

El kéne gondolkodni, hogyha mindenkit magunkra haragítunk ebben az országban akkor mi lesz, ha majd nem jön a fellendülés 2013-ban. Márpedig ebben én csak reménykedni tudok, de hinni már régen nem. Lehet ígérgetni össze vissza, lehet kettős kommunikációt folytatni, de nézzenek vissza és gondolkodjanak, hogy a nagy elődök mire mentek ezzel (Gyurcsány Ferenc, Rákosi Mátyás)

A bejegyzés trackback címe:

https://ius-murmurandi.blog.hu/api/trackback/id/tr512837481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása