Ezt elkúrtuk nem kicsit nagyon. A nagy gazdasági zsenik színre léptek megint a fiúknál. Megvettük a mol 21%-át (azért se írom le az a kimondhatatlan nevű orosz céget akitől), kemény 500 milliárd forintból. Jó de honnan volt ennyi pénze a mi elviekben csóró mindenhol mindenkit megszorító államunknak erre a bolondságra. Ja hát az IMF keretből. Értem tehát erre még kamatot is kell majd fizetnünk, tiszta jó bolt volt (az egész alsó hangon így már 530 milliárd lesz a semmiért). Besenyő Pistát tudnám csak idézni:

 

NORMÁLIS!!!!!!!!

 

Megveszünk egy olajtársaságot hitelre, egy olyan céget aminek jó ha van még 20 jó éve és utána 0 forintot fog érni. Mit fog érni ez a cég, ha az amúgy rohamosan fogyó olaj végül olyan drága lesz, hogy nem fogják üzemanyagnak használni. Mit fog akkor majd 20 év múlva érni az egész MOL, mindenestül egy kalap szart. Ennek semmi de semmi értelme nem volt, ha csak nem lesz még egy Tocsik Márta akinek ki lehet fizetni pár milliárd sikerdíjat ezért a remek üzletért. Nem fog visszatermelődni a vásárlás költsége, így ez csak farok növesztő akció a MI pénzünkön rohadt drágán. Vették volna vissza a szolgáltató szektort áram, gáz na abban lenne ráció meg lehetne rentábilis az üzlet. Ezen csak az oroszok fognak jót röhögni, hogy megint sikerült jól átbaszni minket.

 

Hajrá szarjuk teljesen szét ezt a az országot, majd végül úgyis valaki lesz aki kifizeti az 1 forintot ezért a pöcegödörért. Hajrá rabszolgák, Hajrá magyarok.

 

UPDATE

 

Ezt is megértem. Egy alkoholista neuronhiányos Szanyival értek egyet. "...Ez már szinte bűncselekmény..." nyilatkozta. Az államnak a tranzakció keretében sikerült kemény 22%-ra növelni a tulajdonjogát ebben a Titanicban. Ezt megcsináltuk kedves barátaim, ezt aztán meg.

 

Az már a pofátlanság netovábbja, hogy az állam, a közintézményei útján 41,5 milliárd forinttal tartozik, a beszállítóknak (Ez eddigi abszolút rekord hazánkban). Ezek között sok a KKV a magyar vállalkozó. Azt bezzeg basznak kifizetni. Ezek csak a lejárt tartozások 6-9-12 hónaposak. Jó részt a FIDESZ alatt keletkeztek. Ez az így támogassuk a hazai vállalkozásokat, a magyarokat.  Tömjük a ruszkik zsebét, extraprofittal, közel 74%-os hasznot könyvelhettek el a kedves orosz barátaik.

 

Ezek merészelnek kommunistázni, mikor a nyelvük ki nem lóg az oroszok seggéből. Ugyan úgy behívták volna ezek a tankokat 56'-ban mint az elvbarátaik. Megint felment bennem a pumpa ám rendesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://ius-murmurandi.blog.hu/api/trackback/id/tr822929364

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Főúr! Egyszer élünk! Még egy doboz gyufát! 2011.05.24. 19:17:09

Röpke 800 milliárd Ft elköltéséről döntött ma a kormány. Ez igen. Tudunk élni. 500 milliárd a MOL-nak, 300 milliárd a MÁV-nak, ez a GDP-nek közel 2,9%-a, de mi az nekünk. Ugyan ebből az összegből jelentősen lehetett volna csökkenteni az államadóságot, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása